tisdag 13 januari 2009

Träningsabstinens

What's up alltså?! Jag har träningsabstinens! Har inte tränat på en vecka och nu kryper det i kroppen. Har frusit hela dagen så nu värker det i musklerna och de längtar efter att få bli uppvärmda och bli igenompumpade med friskt och fräscht blod. I en vecka har jag suttit stilla och ätit Toblerone och andra godsaker.

Jag är avundsjuk på Ingoman som ska träna ikväll på det som är Skellefteås bästa gym nu och definitivt kommer att vara det i mars - Friskvårds!

Men det blir inte idag. Jag har en trillion saker att ta tag i hemma efter resan och imorgonkväll ska jag ju som sagt bort. Men på torsdag ska jag minsann träna.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra val! Jag kommer nämligen att vara kvar där trots allt! :)

Anonym sa...

Ja, mycket bra val! Mycket kommer att hända där kan jag lova. Vad tror ni om Stripaerobics?

Glamour Teacher sa...

kul att du blir kvar. tror att det kommer att bli mycket bra!

yeah Carmen Electra-style =)

Anonym sa...

He he. Vi skämtade faktiskt om att börja ha nudistcore... vad tror ni om det?

Anonym sa...

Jo, en kommentar till. Är det möjligtvis så att jag genom denna blogg och dessa kommentarer har listat ut vem den kommande verksamhetschefen på Friskvårds är?! Hmm... jag tror att jag ska börja jobba som detektiv, när jag är hemma så har jag alldeles för mycket tid att tänka på saker och ting :)

Glamour Teacher sa...

hur kläckte du den egentligen?

Anonym sa...

Jag läste "Ingy"s kommentar. "Mycket kommer att hända där kan jag lova". Sedan började jag fundera, och kom på att hon väl har jobbat på något gym... osv... osv... och jag fick lite känslan av att de skulle anställa en tjej. Jag är grym på att lista ut saker, så är det bara! :)

Glamour Teacher sa...

bra slutledningsförmåga. jo hon har ju bossat på ett gym i stockholm förrut så hon kan ju det där :)