tisdag 27 januari 2009

Äntligen händer det nåt!

Idag kommer det hem en snubbe och tittar på vad det kan kosta att ta bort tvätt- och sopnedkasten i huset som upptar så mycket plats helt i onödan. Min man tror 10000. Jag är pesimist så jag säger 25. De behöver ju göra en yttervägg i källaren när sopnedkastet tas bort. Betongklumpen ute på gräsmattan måste vi tyvärr vänta med att ta bort till sommaren eftersom att det inte går att putsa på utsidan eftersom det är kallt där. Tanken är att det ska gå bra att pusta från insidan genom att ställa en kupévärmare inne i klumpen där ute. Ehhh... Jag fattar noll och är glad jag slipper. Det enda jag förstår är att det är komplicerat och dyrt. Men tackar regeringen för rotavdrag (eller vad det nu är det heter?).

Igår var jag på svullarfest #3 med fd kollegorna (dock inte med de två föredettingarna som brukar kommentera här på bloggen tyvärr, men med andra trevliga människor!). Säga vad man vill och lärare - men de kan vara högludda och ha roligt! =)

Ikväll blir det fjärde och sista festen. Nu med mammas ungdomskompisar. Och även idag har jag glömt ta med mig diskhandskar! Jag sa till mina föräldrar att jag fakturerar en nagelbandskräm senare ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha, så du får använda politik men inte jag? Det var det värsta! Ska väl ge dig svar på tal då, regeringen ville inte ha rotavdrag men var tvunga att införa det igen, de tog ju nyligen bort det, för att få igång på byggandet i Sverige!!! ;)
Nu vet du det kära J!