torsdag 5 maj 2011

Dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit. Vi gillar Barbapappa min dotter och jag! Särskilt den här svarta lurviga filuren - Barbaskön. Och så cerise så klart!
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Jag trillade in av en slump på din blogg när jag googlade på möhippa Umeå =)Jag är också en mammalediglärare just nu för en 9 månaders tös här i Skellefteå. Har du något roligt förslag på vad ni gjorde på den möhippan ni gjorde i Umeå? =)

Glamour Teacher sa...

Hej! Vad lustigt! Ibland är Internetvärlden rätt liten... Vill du avslöja vad din blogg heter då? Din profil var låst...

På möhippan jag var på körde vi Arosfortet vilket var jättebra, långt mkt bättre än Boda Borg här i stan. Sen var vi hemma hos en och åt knytispajbuffe, hon fick en present och senare på kvällen gick vi ut och dansade och sjöng karaoke på Schlagerklubben, tror jag det var. Men den här möhippan handlade mkt om att umgås, därför satt vi mkt hemma och pratade eftersom det var en "sista kvällen med gänget-kväll". På en annan möhippa jag varit på i Umeå hyrde vi IKSUs relax, den är rikigt fin. Sen har jag hört andra som har ridit och dandat magdans i Umeå tex. Ett tips om ni gillar att dansa är att kolla med ngt gym om de har ngn instruktör som kör stripteaseaerobics och om man kan boka ett pass för bara ert gäng. Mkt roligt! Man kan sedan filma bruden när hon kör koreografin själv och låta henne ge filmen till sin man på bröllopsfesten. Om hon gillar att dansa vill säga. Men hör med ngn som bor i Umeå som har bättre koll på utbudet. Hoppas ni får en lyckad kväll!