söndag 7 december 2008

lately

just nu sitter jag o väntar på att hårtoningen ska verka. slingade håret i onsdags fm med en slingning jag köpte på ica eftersom jag inte orkade gå längre och de hade typ en sort att välja på. blev helt fel och den gamla utväxten fick sån där sverigeperuk-gul färg. Ni som har sett mig och opponerar er - det har varit skumm belysning, ni har inte sett ordentligt. Det är hemskt. Klippte mig i fredags och passade på att köpa en hårtoning som ska ta bort det sverige-gula. Förhoppningsvis.

Efter frisören - fredagsmiddag från ica hos mamma o pappa. Sedan Mamma Mia med C och J. Jag höll på att skratta ihjäl mig! J var inte lika road och det var väl halva behållningen. ;) Antar att Mamma Mia inte är killfilmen direkt. Eller ok, inte straight-killfilmen. (Förlåt P och K). =)
Sedan låg jag vaken till 2:30 och läste New Moon. Hade druckit kaffe efter middagen. Därför kunde jag inte somna. Så måste det vara. Jag kan inte längre dricka kaffe på kvällstid. Nu har jag konstaterat det och ska försöka undvika det i fortsättningen.

Igår fick vi upp (under högljudda protester av min man) lite saker på väggarna i sovrummet (3 av 6 saker, inklusive sänglamporna som vi fick i julklapp förra året (!). Tänkte att det är väl dags innan man får nya julklappar att ev hänga upp...) Men är det iaf gjort o nu är det lite mindre kalt iaf. Men tre saker återstår fortfarande.

Lördagkväll hade vi bjudit in på lite glöggparty. Det var mycket gott och mycket trevligt! En kompis kom med min favvokofta som jag har haft borta i typ en månad. Den är en helt vanlig svart kofta som jag har över allting jämt så iofs har det väl varit bra att den har varit borta för det har inneburit att jag har måstat variera min klädsel betydligt mer. Jag blev så glad att jag spontant slängde mig om halsen på honom och gav honom en riktigt stor kram. Jag vet inte vem som blev mer förvånad av min reaktion - jag eller han. Det hör inte riktigt till vanligheterna. Egentligen borde jag kanske ha blivit lite sur på honom eftersom att han har haft koftan i en månad och inte sagt något. Jag har letat igenom garderoberna och frågat min mamma om jag glömt den hos dem en massa gånger och tillslut nästan accepterat att jag kanske måste köpa en ny även fast jag köpte denna i september. but now it's found. Hallelujah! En annan kompis kom med en julblomma i kruka! Chock.

Idag - promenad med C som vanligt. Sedan besökte jag mormor på sjukhuset och morfar kom också dit så jag fick träffa honom också. Alltså, när man inser hur glada de blir när man kommer på besök skulle man verkligen hälsa på oftare!! (Men å andra sidan - då kanske de inte blev lika glada :P och sen är det ju så klart lite speciellt när hon är sjuk och ligger o har ont och långtråkigt). Det var i alla fall värt varje minut gånger 5 att se dem så glada! Varför är man så upptagen jämt för?! Är det så viktiga saker man håller på med egentligen frågar jag mig?? Kände när jag gick därifrån o de satt där o strålade som små solar att det är väl det som är viktigt i livet och inte allt annat som man sysselsätter sig med hela tiden.

Efter det tog vi med lite fika som blev över från igårkväll o hälsade på mina svärföräldrar som jag inte har träffat sedan 18e oktober! Huvva vad busy jag har varit i november alltså. Vi brukar ju hälsa på dem rätt ofta ändå.

Sedan sist en jättebra kväll på V. Tack Mari!
Nu ska jag skölja ur håret.
Hoppas det blir fint och att det blir en bra vecka!
kram på er

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma Mia är en av de bästa musikalerna jag sett, den är helt fantastisk... Som sagt var mannen du såg filmen med straight och den förklarar en hel del, de uppskattar liksom inte den enorma charm och glädje filmen ger... ;)
Appropå håret, kan du inte lägga ut en bild på "peruken"? ;)

Glamour Teacher sa...

inga bilder på mig här nej. peruken är dessutom redan åtgärdad. nu är håret lite mer brons-rost-blont :P

Anonym sa...

Här tycker jag vi drar alla över en kant....smaken är väl personlig och beror inte på vilken sexuell läggning man har..eller? Jag såg filmen med en 25 årig, straight, gift man..och han gillade den.=)