söndag 7 september 2008

Pajdag

Idag har jag bakat pajer!
Plockade in äpplen igår från ett av äppelträden. 6 st pajer blev det! Tack I och C för hjälpen! Och jag har använt kanske en fjärdedel av alla äpplen jag tog in! Så om någon vill ha äpplen är det bara att höra av sig och komma och hämta!
Jag känner mig så sjukt huslig och duktig idag! Så här fina blev de:
Måste kanske göra mos i veckan...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Observera pajen till vänster som har en masklayout på degen ovanpå äpplena. Jag improviserade. Resultatet blev utomordentligt. Jag försökte freestyla ännu mer men fick nej från frun själv. Ett stort misstag.

Glamour Teacher sa...

kallar du att göra runda bollar o maskar o slänga ner här o där för att freestyla?? :P sånna som du får man bevaka o kontrollera. annars kan det gå hur som helst. på tal om det - vi har forfarande en soppåse där den inte borde vara... nästa gång du kommer hem (ok kanske inte för bröllopet men sen) får du ringa en låssmed o få den att öppna luckan. så det så =)

Anonym sa...

what? har den legat där hela tiden? då kanske ni har fler maskar i huset. ni sa ju att ni hade nyckel dit.

Glamour Teacher sa...

näe... vi har ingen nyckel. man behöver typ ett handtag som man sätter dit och vi har inget sådant. vi har pratat om att ringa en låsssmed, men det blir som aldrig av... men när det blir det skickar vi räknignen till dig! :) (vill inte ens tänka på vad som kan finnas där nere...) :S