torsdag 4 september 2008

ny färg

mitt nya liv efter förkylningen firar jag med en ny färg och nytt teckensnitt till bloggen. även den behöver en nystart. men vi får se. det blir kanske bara tillfälligt. kommer nog vara tvungen att återgå till rosa så småningom igen. ibland försöker jag förneka det. men det rosa finns inom mig och måste få komma ut. vänta så får ni se. but green will do for now.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hörrudu englishbruden, köp ett par eccos och admit who you really are.

Anonym sa...

Du får gärna skicka en rejäl dos rosa i min riktning! Vi har Grease-tema på vår sittning nästa vecka och självklart är det Pink Lady som gäller.

Glamour Teacher sa...

hörrudu angelina, bara för att du tycker jag ska sunka ner mig så att du kan gå omkring i dina fany stockholmsboots och glänsa tänker jag inte alls köpa några ecccos!
men foppa-tofflor, det vore ju kanske något! jag kanske köper ett par råååååsa ena! =)

Glamour Teacher sa...

åh! så roligt med Grease-tema!!! bästa temat alltså! åh nu är jag avundsjuk! kan man komma fast man inte alls är student o blivande läkare?! =) bara för att man vill vara Sandy för en dag! =)

Anonym sa...

vi hade grease-tema på vår kick-off. det måste vara det nya svarta. jag undrar bara varför inte alla killar alltid har 50-talsmode? det är ju så sjuuukt snyggt.

Glamour Teacher sa...

I knooow!! :P