tisdag 13 maj 2008

Städat

Har städat hela huset ikväll för att imorgon ska det komma hit en och titta för att se om han kan hyra ut det. Har skrivit en lista på allt renoveringsfix vi ska hinna med innan augusti. Listan blev låååång. Insåg att med allt fix och eventuell flytt blir caféansvar i Norge i skiftet juli-augusti lite väl komplicerat. Så jag ringde och avsade mig det. Då var den våndan slut. Phoo. Och jag med. Är sjuk och äter godis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud, nu lugnar vi ner oss här, kan du förklara vad som händer i ditt liv?
Ena dagen blir du uppsagd, nästa letar du jobb, sen "angriper" du ngn "homoaktivist" (haha) som har sin bil parkerad på gatan och sen ska du flytta till stockholm!!! Blir ju alldeles förvirrad!!!

Glamour Teacher sa...

jo ibland går det snabbt. jag blir inte uppsagt, det "finns" bara inte mer jobb åt mig. Så därför söker jag jobb i sthlm. Men eftersom man köpte på sig ett renoveringsobjekt förra våren som man absolut inte vill sälja kräver det en hel del arangemang... Huset måste hyras ut, och för att någon skulle vilja hyra det måste det renoveras mer! En himla massa att fixa och ordna med alltså! Helt fel läge att vara sjuk på! Men jag förnekar det och kör hårt!